O NAMA

Preduzeće Nikolić Prevoz DOO Samarinovac

PIB 100775795

Matični broj 17225758

Preduzeće Nikolić Prevoz d.o.o osnovano je 1998 godine. Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika na linijskim i vanlinijskim pravcima. Obavlja prevoz putnika u međunarodnom prevozu do Beča (Austrija),Bregenz (Austrija), Nemačke i Bugarske, i nazad. Vršimo ugovaranje slobodnih vožnji u zemlji i inostranstvu. Na teritoriji opštine Negotin i Zaječar obavljamo prevoz učenika do škola i linijski prevoz u sva okolna sela. Nikolić Prevoz d.o.o poseduje autobuse visoke turističke klase opremljene klima uređajima, toaletima, video i audio sistemima. U preduzeću radi 110 radnika u stalnom radnom odnosu sa dugim radnim stažom u preduzeću Nikolić Prevoz d.o.o. Vozno osoblje je stručno osposobljeno kako na linijskom, tako i na vanlinijskom prevozu putnika. Preduzeće Nikolić Prevoz d.o.o poseduje autobuske stanice u Negotinu i Zaječaru, kao i sopstveni servis za održavanje autobusa. U sastavu preduzeća Nikolić Prevoz d.o.o posluju i turističke agencije u Negotinu, Zaječaru i Kladovu, a od decembra 2017. godine u sklopu autobuske stanice u Negotinu otvorene su i sobe za prenoćište, sala za proslave i restoran.

Visoko iznad drugih

Sertifikat privredne komore Srbije

sertifikat

Najbolji u Timočkoj krajini

Bus

Nikolić Prevoz doo poseduje autobuse visoke turističke klase opremljene klima uređajima... registrovani smo prevoznik na svim stanicama u Timočkoj Krajini.

Sigurnost pre svega

Bus

Nikolić Prevoz doo ističe se visokim kvalitetom usluge po najvišim standardima, zadovoljavajući evropske norme za prevoz dece.

Ne propustite

Bus
019 544 767 / 019 435 045